Schładzarki w sezonie letnim

Wszelkie lokale gastronomiczne od restauracji, barów, kawiarń, pizzerii aż po zwykłe magazyny sklepowe mierzą się z problemami spożytkowania zapasów żywności w niedługim czasie. Zwykle duża ilość jedzenia musi zostać pozostawiona na późniejszy okres czasu. Zwłaszcza w okresie wakacji, gdzie turystów przybywa i jest to idealna szansa, aby przyciągnąć do siebie jak największą ilość klientów, ale z drugiej strony wysoka temperatura powietrza jest przeszkodą, przez którą wiele dobrych przysmaków pozostaje nieskonsumowanych. Idealną inwestycją na takie chwile stają się schładzarki szokowe, które potrafią schłodzić żywność znajdującą się w bardzo wysokich temperaturach, nawet z 70 stopni aż do 3 stopni. Zapobiega to także rozprzestrzenianiu się bakterii, które dobrze sobie radzą w ciepłych warunkach przy jednoczesnym zachowaniu walorów smakowych, zapachu i koloru. Jest to także pomocne w kontekście późniejszych kontroli służb sanepidowskich i zachowaniu norm HACCP, a zwłaszcza sprzyja szybszemu przygotowaniu posiłków, co przy dużym obłożeniu zamówień jest sprawą wyższej wagi.

kluczowe frazy: Niezawodny sterownik schładzarki do mleka, Dochodzenie odszkodowań górniczych w Koninie, środek tezauryzacji, krzem sieć krystaliczna